Activitats solidàries

Activitats solidàries

Socialització de llibres i roba

Des de l’AMPA volem promoure el reciclatge de la roba de l’escola.

Si teniu roba de l’escola en bon estat: banyadors, bates, xandalls de bàsquet, de voleibol, …, en fi, tot el que es compra a l’escola, podeu portar-la a l’AMPA. Així podreu intercanviar la roba que hagueu portat per altres peces que un interessin.

També podeu adquirir-la al preu simbòlic de 5€, aquells que us estimeu més comprar de segona mà.


Sopar de Sta. Joana

El mes de maig, coincidint amb un dijous proper al dia de Santa Joana de Lestonnac, celebrem al pati de l’Escola el ja tradicional sopar de Santa Joana. És una vetllada agradable en la que, com molts de vosaltres ja sabeu, compartim una estona tots plegats, pares, mares, mestres i equip directiu de l’Escola.


AMPAradeta!

Es tracta de recollir llibres de segona mà que tinguem per casa i que estiguin en bon estat per portar-los a l’escola dues setmanes abans de Sant Jordi. Un equip de pares i mares voluntaris classifiquen per edats els llibres per poder-los posar a la venda el dia de Sant Jordi.

Arribat el dia de Sant Jordi, pares, mares i també mestres de l’escola es posen a l’Amparadeta a vendre tots aquells llibres que les famílies i empreses ens han fet arribar a uns preus molt econòmics.


Beques Lestonnac Badalona

Repellendus hendrerit lectus eos penatibus purus, proin officiis lectus luctus duis suspendisse fusce quam! Cupiditate feugiat venenatis, nulla saepe, delectus amet, bibendum. Duis ridiculus, accusamus suscipit consequat cum? Occaecat porro nostra molestiae.

Preguntes freqüents

Si tens alguna pregunta pots fer-la al formulari de sota. Mirarem de respondre’t en breu i posar la resposta aquí per a futures persones que tinguin la mateixa.

Vols col·laborar amb les activitats solidàries o tens preguntes al respecte?

Deixa’ns les teves dades i et contactarem.

[hubspot portal=”26078629″ id=”64ab7e88-ce81-4e74-85e7-f46604c61a6a” type=”form”]