AMPAradeta

AMPAradeta!

L’Amparadeta de Sant Jordi és una activitat que organitzem des de fa uns anys entre les famílies i l’escola.

Es tracta de recollir llibres de segona mà que tinguem per casa i que estiguin en bon estat per portar-los a l’escola dues setmanes abans de Sant Jordi. Un equip de pares i mares voluntaris classifiquen per edats els llibres per poder-los posar a la venda el dia de Sant Jordi.

D’altra banda diferents editorials i empreses ens cedeixen llibres i revistes o publicacions totalment noves que també es classifiquen per temes o edats. El dia abans de Sant Jordi, l’equip de voluntaris monta l’Amparadeta i ho deixa tot enllestit perquè estigui a punt a primera hora del matí.

Arribat el dia de Sant Jordi, pares, mares i també mestres de l’escola es posen a l’Amparadeta a vendre tots aquells llibres que les famílies i empreses ens han fet arribar a uns preus molt econòmics.

Els diners que es recullen es destinen des del passat curs a donar suport a Lestonnac de Badalona en el marc del projecte BxB (Barcelona per Badalona) de l’AMPA.

La veritat és que és una activitat molt maca i que fa molt caliu entre els que participem.

I com veieu, es pot col·laborar de moltes maneres, aportant llibres, ajudant a classificar-los, atenent l’Amparadeta el dia de Sant Jordi, …

Animeu-vos! Us esperem!

Preguntes freqüents

Si tens alguna pregunta pots fer-la al formulari de sota. Mirarem de respondre’t en breu i posar la resposta aquí per a futures persones que tinguin la mateixa.

Vols col·laborar amb l’AMPAradeta o tens preguntes al respecte?

Deixa’ns les teves dades i et contactarem.

[hubspot portal=”26078629″ id=”64ab7e88-ce81-4e74-85e7-f46604c61a6a” type=”form”]