Beques Badalona

Què és?

La finalitat d’aquesta campanya és col·laborar amb el programa de beques per als alumnes més desafavorits de l’escola de Lestonnac de Badalona, aquesta escola a d’ajudar econòmicament a diverses famílies per tal de que els seus fills/es puguin tenir el material escolar necessari per tirar endavant amb els seus estudis.

En què consisteix?

En què consisteix aquesta acció: Volem trobar Famílies, Exalumnes, Mestres i Personal de l’Escola que es vulguin fer càrreg d’una part del cost econòmic d’aquests lots de material. Aquesta part del material educatiu està valorat en 75€ per alumne. La resta del cost del material s’en fa càrreg la família receptora.

“Molta gent petita, en llocs petits, fent coses petites, poden canviar el món”

Us fem arribar informació de la 8ª campanya 90×75 Lestonnac Badalona.

La finalitat d’aquesta campanya és col·laborar amb el programa de beques per als alumnes més desafavorits de l’escola de Lestonnac de Badalona.

En la situació actual, les persones més desfavorides del nostre entorn són les que més pateixen le falta de recursos a les llars. Aquest curs creiem que aquesta acció és més necessària que mai.

En aquests moments, Lestonnac de Badalona, ha d’ajudar econòmicament a diverses famílies per tal de que els seus fills/es puguin tenir el material escolar necessari per tirar endavant amb els seus estudis.

Com sabeu, al llarg dels anys hem anat fem diferents accions de col·laboració amb l’escola del Badalona:

  • Voluntariat dels alumnes de batxillerat.
  • Amparadeta de Sant Jordi.

El cost d’aquest lot de material es reparteix de la següent manera:

  • Material escolar: 6%
  • Material didàctic: 48%
  • Material plàstica: 20%
  • Fitxes i fotocòpies: 26%

La majoria del material didàctic i d’estudi és elaborat pel mateix equip de mestres de la pròpia escola adequat a les necessitats dels alumnes.

Com hem fet els darrers anys, des de l’Ampa creiem que tenim el deure d’atendre aquesta crida. Aquest curs més que mai.

En què consisteix aquesta acció: Volem trobar Famílies, Exalumnes, Mestres i Personal de l’Escola que es vulguin fer càrrec d’una part del cost econòmic d’aquests lots de material. Aquesta part del material educatiu està valorat en 75€ per alumne. La resta del cost del material s’en fa càrrec la família receptora. Voleu col·laborar? Uns nois i noies com els nostres fills i filles ens ho agrairan.

Us adjuntem un document on us expliquem més abastament el per què del projecte i els seus objectius.

Si voleu participar, només cal que cliqueu el següent enllaç BEQUES o ens retorneu a l’escola o per correu electrònic la butlleta adjunta al correu electrònic ampa@lestonnacbcn.org no més tard del 6 de juny.

LA CLAU ETS TU!!!

Atentament,

Ampa Lestonnac Barcelona i Comissió de Beques Lestonnac Badalona

Preguntes freqüents

Si tens alguna pregunta pots fer-la al formulari de sota. Mirarem de respondre’t en breu i posar la resposta aquí per a futures persones que tinguin la mateixa.

Vols col·laborar amb les Beques o tens preguntes al respecte?

Deixa’ns les teves dades i et contactarem.

[hubspot portal=”26078629″ id=”64ab7e88-ce81-4e74-85e7-f46604c61a6a” type=”form”]