Quotes i Equipaments d’esports 

Quotes

Per participar dels esports gestionats per l’AFA cal ser soci de l’AFA* i estar al corrent de pagament de la cuota anual.
La matrícula, en cas que l’activitat en tingui, es paga anualment al més de juliol (en cas de continuitat) o en el moment de fer la inscripció.
Les quotes son trimestrals i es cobren a l’inici del trimestre.
En cas d’un rebut que vingui retornat, es contactarà a la família perquè procedeixi a fer el pagament per transferència amb un increment de 5€. En cas de no haver rebut el pagament en els 30 dies següents, l’infant no podrà serguir fent l’activitat.
En cas de necessitar algun tipus d’ajuda econòmica. L’ajuntament de Barcelona, ofereix beques. Aquestes s’han de tramitar a l’inici de curs, i és responsabilitat de cada família assabentar-se de plaços i requisits i demanar-les, si és necessari.

Què inclou la quota:

  • Entrenaments
  • Participació als partits, arbitratges, taules… (si correspon). No inclou desplaçament o altres despeses que se’n derivin.
  • Servei d’aula d’estudi abans de l’entrenament (per esportistes que comencin l’entrenament a partir de les 18:00)

Les quotes s’aproven junt amb els pressupostos a l’assemblea de socies i socies de l’AFA.

Les quotes per als esports aprovades actualment segons l’assemblea de famílies sòcies de l’AFA realitzada el 6/6/2024 són:

IMPORTANT: Des del curs 2024-25 les quotes no incorporen l’import de la fitxa i l’assegurança per aquells esportistes d’equips de competició. Aquest import es pagarà directament a la federació, o al CEEB a través d’un pagament únic en temps i import segons indiqui cada organisme.

Escola de vólei Vólei competicióNatació competicióEscola de Bàsquet Basquet competicióPre-esportius
Matrícula65€65€65€
Quota trimestral90€*170€*175€*85€ Migdia – 90€ Tarda*185€*80€*
Escola de vòlei i escola de bàsquet son els equips més petits, fan un entrenament setmanal i no hi ha una dinàmica de partits setmanal.
Les matrícules es paguen al juliol (per a continuitat o noves inscripcions en aquell moment) o en el moment de fer la inscripció.
Les quotes trimestrals es cobren el durant el primer més de cada trimestre.
Les quotes estan proretejades per trimestres, independentment del número de dies d’aquell trimestre, festius…
Tot i que es paga de forma trimestral, l’esport es fa des de setembre (en funció de l’inici de l’escola) fins a la setmana abans de la jornada intensiva al juny.

*Aquelles famílies de fora de l’escola no es poden fer sòcies de l’AFA i queden exents del pagament d’aquesta quota. Però la quota trimestral té un increment de 18€ respecte a la que correspongui.

Equipament esportiu

Des de l’AFA es gestionen les comandes dels Equipaments d’Esport de Competició.

IMPORTANT!! Això només és per l’equipament dels esports de l’AFA, no per equipament material escolar o equipament de l’escola.

L’AFA NO disposa d’estoc de tots els equipaments. Per aquest motiu, les compres dels equipaments que es fan a través de la botiga online, poden trigar fins a més de un mes en arribar. El mes de juny de cada curs es recullen les comandes que seran entregades el mes de setembre.

Instruccions per comprar l’equipament dels esports de competició de Lestonnac de Barcelona:

  • Fer la compra i pagament a través de la botiga online
  • IMPORTANT!! En el moment de fer el pafament indicar als comentaris els nom del nen/a i el número de dorsal si s’escau.
  • Si s’ha rebut correctament, rebreu un email confirmant la compra.
  • Les compres s’ajunten i s’envia comanda al proveïdor.
  • Quan la comanda estigui disponible s’avisa a l’esportista o per correu electrònic

Horaris d’entrenaments

Preguntes freqüents

Si tens alguna pregunta pots fer-la al formulari de sota. Mirarem de respondre’t en breu i posar la resposta aquí per a futures persones que tinguin la mateixa.

Vols col·laborar amb l’equipament o tens preguntes al respecte?

Deixa’ns les teves dades i et contactarem.

[hubspot portal=”26078629″ id=”64ab7e88-ce81-4e74-85e7-f46604c61a6a” type=”form”]